TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR PAZAR'DA
Trabzonsporlu futbolcular Ýbrahima Yattara, Egemen Korkmaz ve Barýþ Ataþ, Sessizdere köyündeki taraftarlarýyla bir araya geldiler.


09 Mart 2011 Çarþamba
NACÝ GÜVEN - Trabzonsporlu futbolcular Ýbrahima Yattara, Egemen Korkmaz ve Barýþ Ataþ, Rize'nin Pazar ilçesi Sessizdere (Papilat) köyündeki Trabzonspor taraftarlarýyla bir araya geldiler.

Daha önce Çaykur Rizespor, Diyarbakýrspor, Bursaspor gibi Süper Lig takýmlarýnda forma giyen Pazarlý oyuncu Can Cumhur Bozacý ile birlikte Sessizdere (Papilat) köyüne gelen futbolcular, Trabzonspor taraftarý Metin Karahan'a da imzalý formalarýný hediye ettiler.

Yaklaþýk 1 saat köyde kalan oyuncular, Trabzonspor taraftarlarýyla sohbet ettikten sonra Trabzon'a döndüler.

Diyarbakýrspor'da Barýþ ile Bursaspor'da da Egemen ile birlikte futbol oynadýðýný söyleyen Can Cumhur Bozacý, "Memleketim Pazar'daki Trabzonspor'un fanatik taraftarlarýyla Trabzonsporlu oyuncularý bir araya getirme anlamýnda bu ziyaret gerçekleþti. Eski arkadaþlarýmý tekrar gördüðümden ve onlarý Trabzonspor taraftarlarýyla buluþturduðumdan dolayý mutluyum" dedi.

Egemen ise Pazar'da çok sayýda Trabzonspor taraftarý olduðunu görmekten memnunluk duyduðunu belirterek, sezon sonunda kendilerine þampiyonluk hediye etmek için gayret gösterdiklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler : Trabzonsporlu futbolcular , Yattara , Papilat , Sessizdere
    
 
  nurettin görmüş (12.03.2011 11:34:09)
  cumhur gençliÄŸindede adamdın ÅŸimdi daha kaliteli adamsın sen öyle devam et.hamidiyede oynadğın zamanlardan bahsediyorum
 

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 7238 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  12  ziyaretçi bulunmaktadır.